Stunning 6 Bed Mansion in Tropical RainForest/Trancoso $1.68M

pool.jpg
front.jpg
deck.jpg
varanda.jpg
living.jpg
bathroom.jpg
bedrooms.jpg
dinning.jpg
eating.jpg
entrance.jpg
garden.jpg
living 2.jpg
master.jpg
pool2.jpg
roof.jpg
top deck.jpg
varanda 2.jpg
pool.jpg
front.jpg
deck.jpg
varanda.jpg
living.jpg
bathroom.jpg
bedrooms.jpg
dinning.jpg
eating.jpg
entrance.jpg
garden.jpg
living 2.jpg
master.jpg
pool2.jpg
roof.jpg
top deck.jpg
varanda 2.jpg

Stunning 6 Bed Mansion in Tropical RainForest/Trancoso $1.68M

0.00

SPECTACULAR Villa in Altos de Trancoso.

 

Knowing the magnetism that Trancoso exercises on those that have the privilege to have discovered it. For that reason, this São Paulo based architect chose Trancoso as its first project and what a project it turned out to be ! 

 

In a closed, gated community located upon the cliffs above the ocean, the 1600m² plot, surrounded by tropical rainforest at a 10 minute walk from both the beaches below as well as the historic square of Trancoso, was chosen as the ideal location. 

 

The construction respected the topografy of the land and the existing vegetation without removing trees or moving land. A total 800m² was constructed distributed in three pavillions. The first one comprising the social areas, acessible through a wooden bridge, proportioning privacy and protecting the area from rain and over-exposition of the sun keeping it light and ventilated at the same time. It integrates the living, with dining area, an open american kitchen surrounded with a large wooden deck, integrating the incredible nature into the living space. The infinity swimming pool and sauna are level with the top of the trees, adding another "wo-factor" to this spectaculair villa.

 

In the pavillion below, 6 bedrooms with en-suite bathrooms offer access and views to the beautiful garden and are equipped with the luxury and comfort that one would expect. The masterbedroom has a walk-in-closet, make-up and dressing and double sinks and showers and is seperately acessible and protected with a pergola of wood and glass. Also separated is the service area with independant staff access. On the roof of this pavillion a gourmet terrace for outdoor dining, BBQ was projected and it is integrated with the social areas, the pool and the veranda.

Lastly on top of the pavillion containing the social spaces, there is a "green-roof" with a wooden bench designed to contemplate the beautiful nature. From here, above the trees, one may enjoy the view to the ocean below. 

Add To Cart